Elege van már abból…

… hogy régi 15-30 éves tetőablakai nehezen nyílnak, szorulnak, és nem lehet őket rendesen bezárni. Nem lehet kilátni az üvegen, mert már a két üvegréteg között is párás, homályos. Télen szinte sugárzó hideget érez a tetőablaka alatt, nyáron viszont mintha a szaunában lenne...

Amennyiben ezekkel a gondokkal küzd és Velux, Roto, Fakro vagy Schindler tetőablaka van, választhat a javítás, vagy a tetőablak csere között.

Egy esetben nem tudunk segíteni javítással, ha a tetőtéri ablakának a faanyaga korhadt. Ilyenkor már csak a tetőablak csere marad.

Más gyártók 2000 előtti tetőablakaihoz már nem lehet kapni alkatrészeket és árnyékolókat, így a megoldás a régi ablak cseréje új tetőtéri ablakra.


Kérje árajánlatunkat

Ha tetőtéri ablakot szeretne beépíttetni vagy nem tudja, hogy milyen tetőtéri ablakot válasszon, akkor mi ebben biztosan tudunk segíteni Önnek. A felmérés során, az alábbi lehetőségek átbeszélése után kialakul, hogy milyen tetőablakra van szüksége, amire személyre szabott árajánlatot adunk Önnek.

A lehetőségek:
fa-műanyag, alsó vagy felső kilincs, hőszigetelő csomaggal vagy anélkül, nyitási módok, üvegezések, márkák (Roto, Fakro), garanciák, árnyékolók, szúnyoghálók, stb…

Peta tetőablak csere

A Peta tetőablakokat a 80-as évek végéig gyártották. A cég megszűnt, alkatrészek nincsenek, ezért ezeket az ablakokat nem tudjuk javítani.

Peta tetőablak cseréje esetén a ROTO tetőtéri ablakokat ajánljuk, mert ezeknek az ablakoknak a méretei állnak a legközelebb a régi Peta tetőtéri ablakokhoz.

Kapcsolat:
www.tetőablak.hu

Ügyfélszolgálat:
Tel.:06/70-321-1874

Dömötör Sándor, műszaki vezető:
Tel: 06/70-321-1875

E-mail: tetoablak@ablakmento.hu

AS-Ingatlan Kft.
9941 Őriszentpéter Galambszer 1.
1204 Budapest Mártírok útja 42.

Tisztelt Ügyvezető Úr!

Régóta készülök e néhány sor megírására, de talán megbocsátják nekem a késedelmet, hisz így kétszeresen is köszönetet mondhatok Önöknek.
Tavaly augusztusban szereltek fel négy darab Roto tetőtériablakot lakásunkban, mindössze néhány nap alatt. Munkájuk színvonaláról, hatékonyságukról, szakmai és emberi hozzáállásukról csak az őszinte elismerés és hálás köszönet hangján szólhatok. Az azóta eltelt néhány hónap minden napja igazolta, hogy helyes döntés volt az ablakcsere és jó választás a beszerelt ablak-típus. Elmondhatom, hogy - bár számszerűsíteni nem tudom - energiatakarékosabb a fűtés, mégis melegebb a lakás, az utcai zaj pedig nem szivárog be. (Persze azt sem szabad kihagyni, hogy a redőnyök már augusztus végén a forró napokon kitűnően vizsgáztak.)
Egyszóval nagyon szépen köszönöm mindannyiuk szakszerű, színvonalas munkáját és kívánom, hogy minden megrendelőjük - hozzám hasonlóan - örömmel és őszinte hálával gondoljon Önökre. Jó szívvel ajánlom cégüket az érdeklődők figyelmébe.

Üdvözlettel:

Bőke Katalin
Budapest
{Copyright (C) 2011 tetőablak.hu All Rights Reserved}