Referenciák, vélemények rólunk
Köszönjük szépen az ablakcserét és a rolók felszerelését!
Az ablakok minőségével és a szolgáltatással maximálisan meg vagyunk elégedve. Külön örültünk annak, hogy rugalmasan tudtak alkalmazkodni a házon folyó tetőmunkálatokhoz, de az időpont-egyeztetés amúgy is minden esetben nagyon flottul zajlott.
A beszerelt Roto tetőablakokat kb. fél éve használjuk, s hibátlanul működnek. Reméljük, a rolók is hasonlóan megbízhatóak lesznek majd!

Üdvözlettel:
Bozsó Brigitta és Figeczky Gábor"

"Cégük munkatársai tetőtéri lakásunk valamennyi ablakának cseréjét hajtották végre. Az általuk végzett munka pontos, minőségi alapanyagokkal dolgoznak, a beépített ablakok környezetének, burkolatának kivitelezése átlagon felüli. Megbízhatóságuk vitán felül áll, valamennyi vállalásukat teljesítették a megállapított határidőn belül. Az ajánlott ablakokat azóta is örömmel használjuk, sem a beépítéssel, sem a termékekkel kapcsolatban nem merült fel minőségi probléma.

Üdv:
Illés László, Bp. X."
Kérje árajánlatunkat!>>


"Az AS Ingatlan Kft.-re az interneten találtam rá. Már a kezdetektől szimpatikus volt, hogy minden jól szervezetten folyt. Az internetes bejelentkezés után gyorsan felvették velem a kapcsolatot, rugalmasan történt az időpont egyeztetés és hamar megkaptam az árajánlatot. A felmérés és a munkavégzés során végig a szakértelem és a precíz, becsületes munkavégzés volt a jellemző. A felmerült váratlan, új helyzeteket, igényeket is rugalmasan kezelték. Mint többszöri visszatérő ügyfél, szívesen ajánlom őket az ismeretségi körömben.

Beck János
Budapest XVI.