A tetőablak beépítési hibák következményeiPárásodás, penészedés:

Ha nem erre specializálódott szakemberre bízza a munkát, akkor, mint a képek is mutatják sajnos könnyen előfordulhat hogy tetőablak beépítésnél és cserénél rosszul és hőhidasan lesz az új tetőablak beépítve. Érdemes ugyanolyan mértékben odafigyelni a megfelelő termékválasztásra és a szakszerű kivitelezésre a tetőablakcseréknél is, mint az új beépítésnél.

A tetőablak körüli hőszigetelés hiánya katasztrofális problémákat tud okozni, ugyanis a burkolat alá kerülő akár -10,-20 fokos levegő visszahűtve az ablakfülkét és az ablakot, felerősíti a páralecsapódást, és a penész megjelenéséhez vezet. Súlyos esetben ez elviselhetetlen mértékű lehet!

A párazáró fólia elmaradása pár éven belül megmutatkozik az átszakadó csavarfejeken, amikor a csavarfejeknél a gipsz köralakban kitüremkedik.
Pár év alatt a gipszkarton anyaga tönkremegy és megereszkedik az átáramló párától.

Tekintes meg árainkat! >>


Kérje árajánlatunkat!>>


Beázásveszély!! :

A tetőfólia folytonosságának vízzáró helyreállítása, vízelvezető csatorna beépítése szintén egy sarkalatos munkafázis. Ha ez elmarad, akkor bármikor befolyhat az ablak mellett a tetőfóliára kerülő csapadék /porhó, csapóeső/.
Az elmúlt pár évben számos beázás keletkezett a megváltozott időjárási viszonyok miatt. A nyaranta egyre gyakoribb mediterrán viharok megmutatják az ilyen jellegű hiányosságokat.Helytelen belső burkolat kialakítás:

Tipikus hiba: A tezőablak maga jó magasságba van beépítve, de mivel a belső burkolatot a helytelen módon alakítják ki, a tulajdonképpeni belső fülkemagasság nem az ablak tetejénél van, hanem 20 cm-rel lejjebb. Nap, mint nap nyakat behúzva bebújni a burkolat alá, hogy kinyithassam az ablakot,.. egy életre megutáltatja velem a tetőteret és ablakot.