Termékeink:Ezen az oldalon arról szeretnénk tájékoztatást nyújtani, hogy mely gyártók termékeit forgalmazzuk, és hogy milyen termékcsoportok, megoldások közül választhat. Részletes árajánlatot telefonos/internetes egyeztetés illetve szükség esetén az ingyenes helyszíni felmérés alapján tudunk összeállítani az Ön részére.
Sok esetben tudunk ajánlatot adni telefonos egyeztetés, illetve az Ön által készített fotók alapján is, ám szükség esetén a helyszínen egyeztetjük Önnel, hogy az adott esetben mi a legjobb megoldás (pl: javítás vagy csere) és melyik termék a legideálisabb.

Tetőablakok:

A legnagyobb magyarországi gyártók tetőtéri ablakait forgalmazzuk:

15 éves garancia a Roto külső biztonsági üveg törésére, vasalat törésére és műanyag ablakprofil törésére. Német minőség, magyar árakon!

A világ piacvezető tetőablakgyártója, beépítő egységcsomaggal szintén 10+5 év garancia.

Minőség megfizethető áron

Elérhető minőség mindenkinek

Az egyetlen magyar tetőablakgyártó cég

Tudunk ajánlatot adni Dacalux, Rooflight/Ninive és Optilight ablakokra is.

Műanyag homlokzati nyílászárók:

Magyar gyártó, német Aluplast profilból készült minőségi ablakok, megbízható, létező szervízháttér és garanciális szolgáltatások.Fa homlokzati nyílászárók:

Magyar gyártók minőségi, jó ár-érték arányú fa homlokzati nyílászáróit ajánljuk. Az ablakok, ajtók borovi fenyőből készülnek, 5 év garancia a termékekre, és 3-5 év garancia a felületkezelésre.

A homlokzati ablakokat mindig méretre gyártatjuk, de rendelhető méretre gyártott tetőtéri ablak is.

Árnyékolók:

A belső és külső árnyékolók funkciója a tetőtérbe bejutó fény és hő mennyiségének szabályozása, valamint a dekoráció.

Sajnos tetőablakok esetén figyelembe kell venni, hogy az egyes gyártók árnyékolói sokszor nem kompatibilisek más gyártók termékeivel, sőt van olyan gyártó, amelyiknél még az is számít, hogy melyik évben gyártották az ablakot!

Kérje árajánlatunkat

Kapcsolat:
www.tetőablak.hu

Ügyfélszolgálat:
Tel.:06/70-321-1874

Dömötör Sándor, műszaki vezető:
Tel: 06/70-321-1875

E-mail: tetoablak@ablakmento.hu

AS-Ingatlan Kft.
9941 Őriszentpéter Galambszer 1.
1204 Budapest Mártírok útja 42." Egy újépítésű társasház részben tetőtéri lakásában vásároltuk a lakásunkat. Sokat küzdöttünk a páralecsapódással, míg rátaláltunk az ablakmento.hu oldalra. Az ingyenes felméréskor kiderült, hogy a kivitelező kifelejtette a gipszkarton káva mögött a hőszigetelést. Ennek utólagos, kávabontás nélküli pótlására egy korrekt ajánlatot kaptunk az Ablakmentő Kft.-től, melyet az építtetőnk garanciában ki is fizetett. Az utólagos hőszigetelést a 6 tetőablakunkon a megbeszélt időpontban 1 munkanap alatt elvégezték. Fontos megemlítenem, hogy vigyáztak a szobák berendezésére, letakarták az ablakok alatti részt és tisztán adták át a "terepet". Az utólagos hőszigetelés nálunk azt eredményezte, hogy megszűnt a páralecsapódás, már nem "süt" a hideg az ablakból és 15%-al csökkent a fűtésköltségünk. Mindenkinek csak ajánlani tudom az Ablakmentő Kft.-t. K.Gábor, Budapest "

{Copyright (C) 2011 tetőablak.hu All Rights Reserved}