Magunkról:

Cégünk tulajdonosa és műszaki vezetője Dömötör Sándor, 1998-tól 8 évig dolgozott a Velux Kft.-nél szerviztechnikus-oktatóként. Munkája során több ezer Velux ablak beépítését ellenőrizte, s legalább ennyi ablakot javított meg, több száz mintabeépítést /az ügyfélnél tartott gyakorlati oktatás az ácsok részére egy ablak beépítése közben/ végzett.
Részt vett a Velux Beépítő mester listán szereplő beépítők, a termékeket forgalmazó kereskedők elméleti és gyakorlati oktatásában is. Ez komoly felkészülést igénylő feladat volt, hiszen hozzáértő, s felkészült szakembereknek kellett a mindennapi munkájukat segítő új és naprakész információkat adni, mesterfogásokat mutatni! Időközben műszaki szakoktatói végzettséget szerezett a Soproni Egyetemen, s ennek nagy hasznát vette munkája során.

2006-ban megalapította az Ablakmentő Kft-t, amely az elmúlt évek során a tetőablak piac egyik ismert szereplőjévé vált.

Cégünk tetőablakok, homlokzati nyílászárók és kiegészítőik cseréjével, beépítésével, javításával, karbantartásával foglalkozik. Több tetőablak és homlokzati ablakgyártó kereskedelmi és szervizpartnereként forgalmazzuk is a tetőtéri ablakokat, homlokzati nyílászárókat, rolókat, redőnyöket és szúnyoghálókat.

Szerencsésnek mondhatom magam, hogy munkám során ekkora tapasztalatra és gyakorlatra tehettem szert ezen a területen, amikor 1998-tól 8 évig a Velux Kft. szerviztechnikus-oktatója voltam. A Velux Beépítő mester listán szereplő beépítőmesterek és a kereskedők elméleti és gyakorlati oktatásában való részvétel is feladataim közé tartozott. 2006. óta saját vállalkozásom keretei között folytatom a beépítői és szerviz tevékenységet, most már kibővítve más gyártók tetőtéri ablakainak beépítésével cseréjével és javításával és a homlokzati nyílászárok körével is. Ma már elmondhatom: a többi gyártó tetőtéri ablakait és kiegészítőiket is legalább olyan jól ismerem, mint a Velux termékeket. Kollégáimmal együtt szeretjük a felmerülő problémákat kihívásnak, feladatnak tekinteni, és legfontosabb célnak azt tartjuk munkánk során, hogy ügyfeleink hosszú távon elégedettek legyenek az elvégzett munkával.
Dömötör Sándor
Tulajdonos, műszaki vezető

Kérje árajánlatunkat

Kapcsolat:
Ablakmentő Kft.
2330 Dunaharaszti, Vásárhelyi Pál u. 76.

E-mail: info@ablakmento.hu

Dömötör Sándor, műszaki vezető:
Tel: 06/70-321-1875

Ügyfélszolgálat:
Tel.:06/70-321-1874
Tel.:06/70-381-3576" Egy újépítésű társasház részben tetőtéri lakásában vásároltuk a lakásunkat. Sokat küzdöttünk a páralecsapódással, míg rátaláltunk az ablakmento.hu oldalra. Az ingyenes felméréskor kiderült, hogy a kivitelező kifelejtette a gipszkarton káva mögött a hőszigetelést. Ennek utólagos, kávabontás nélküli pótlására egy korrekt ajánlatot kaptunk az Ablakmentő Kft.-től, melyet az építtetőnk garanciában ki is fizetett. Az utólagos hőszigetelést a 6 tetőablakunkon a megbeszélt időpontban 1 munkanap alatt elvégezték. Fontos megemlítenem, hogy vigyáztak a szobák berendezésére, letakarták az ablakok alatti részt és tisztán adták át a "terepet". Az utólagos hőszigetelés nálunk azt eredményezte, hogy megszűnt a páralecsapódás, már nem "süt" a hideg az ablakból és 15%-al csökkent a fűtésköltségünk. Mindenkinek csak ajánlani tudom az Ablakmentő Kft.-t. K.Gábor, Budapest "

{Copyright (C) 2011 tetőablak.hu All Rights Reserved}